UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2018-04-13Læs et Ord til Dagen i dag (2018-07-17)2018-04-15
Ordet for 2018-04-14
14. april
Sørg for at ære Gud (1)
"... at vor Herre Jesu navn må blive herliggjort i jer." 2.Tess 1,12
Bach komponerede 256 kantater. "Jesu, Joy of Man's Desiring" er nok den bedst kendte. Efter næsten fire århundrede, et det stadig nogle af de mest populære toner at spille, når bruden går op ad kirkegulvet for at møde sin brudgom. Hans musik rører vores sjæl, fordi den kommer fra hans sjæl.
Men vidste du, at kantaterne ikke begyndte som musik, men at de var bønner, før de blev til sange. Før Bach begyndte at komponere et stykke musik, skrev han øverst på det blanke papir "JJ-Jesu, Juya". Det betyder "Jesus, hjælp mig!" Under alle kompositioner skrev han tre bogstaver: SDG. De står for Soli Deo Gloria - "Guds alene er æren."
Hans liv var en unik udførelse af dette entydige motiv. Det er dit også. For ingen kan herliggøre Gud, som du kan, fordi dit liv er enestående. Soli Deo Gloria er at leve udelukkende for en; det er, at gøre det rette af de rette årsager. Det er at leve, så bifaldet bliver til ære for Frelseren. Det er at proklamere, at Jesus Kristus er dit et og alt. Bare Jesus. Intet mere, intet mindre, intet andet.
Paulus understreger det: "Derfor beder vi også altid for jer om, at vor Gud vil gøre jer værdige til hans kaldelse og med kraft fylde jer med alle gode forsætter og alle troens gerninger,Êfor at vor Herre Jesu navn må blive herliggjort i jer, og I i ham, ved vor Guds og Herren Jesu Kristi nåde." (Vers 11-12)
Bibellæseplan: Sl 104; Luk 16; Jos 19-20
... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.