UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2018-04-14Læs et Ord til Dagen i dag (2018-07-17)2018-04-16
Ordet for 2018-04-15
15. april
Sørg for at ære Gud (2)
"... hele jorden er fuld af hans herlighed!" Es 6,3
Skelnen mellem helligt og verdsligt er en forkert opdeling. Alt blev skabt af Gud og for Gud - uden undtagelser. Hver en tone, hver en farve på paletten, hver en smag, der kildrer smagsløgene.
Arnold Sommerfeld, den tyske fysiker og pianist, bemærkede, at et enkelt brintatom, der udsender 100 frekvenser, rummer mere musik end et flygel, som kun afgiver 87 frekvenser. Så hvert eneste atom er et unikt udtryk for tilbedelse.
Ifølge komponisten Leonard Bernstein er den bedste oversættelse af 1.Mos 1,3 ikke: "Gud sagde." Han mente, at en bedre oversættelse ville være: "Gud sang." Den Almægtige Gud sang hvert atom til eksistens, og hvert atom er et ekko af den oprindelige melodi i tredelt harmoni af Fader, Søn og Helligånd.
Superfølsomme lydinstrumenter har opfanget, at regnorme giver svage staccato lyde, og at hvalers sange kan nå tusindvis af kilometer rundt under vandet.
Lewis Thomas siger det på denne måde: "Hvis vi havde bedre hørelse og kunne skelne det, havfuglen udsender, de rytmiske lyde fra store multe-stimer og endda de fjerntliggende harmonier fra fluer, der flyver over solrige enge, så kunne disse lyde slå benene væk under os."
Og en dag vil det ske. Herliggjorte trommehinder vil høre dette skriftsted opfyldt: "Og hver skabning i himlen og på jorden og under jorden og på havet, med alt, hvad de rummer, hørte jeg sige:ÊHam, der sidder på tronen, og Lammet,Êvære pris og ære og lov og magtÊi evighedernes evigheder." Åb 5,13
I dag kan du sætte dig for at ære Gud i alt, hvad du gør.
Bibellæseplan: Sl 105; Luk 17; Jos 21-22
... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.