UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2018-04-15Læs et Ord til Dagen i dag (2018-07-17)2018-04-17
Ordet for 2018-04-16
16. april
Sørg for at ære Gud (3)
"É hvad I end gør, skal I gøre alt til Guds ære." 1.Kor 10,31
Der findes to "hvad end vers" i Skriften. Begge rummer sætningen, "hvad I end gør."
1) "Hvad I end gør, gør det af hjertet - for Herren og ikke for mennesker." Kol 3,23 Dit mål her i livet bør være at elske det, du arbejder med og at arbejde med det, du elsker. Men det er ikke virkeligheden i alle livets faser. Nogen gange kaldes du til at gøre et godt stykke arbejde for en ikke-så-god virksomhed, chef eller løn. Tak Gud for, at du har et arbejde, som gør det muligt for dig at betale dine udgifter; der findes arbejdsløse, som gerne ville bytte med dig.
2) "Hvad enten I spiser eller drikker eller hvad I end gør, skal I gøre alt til Guds ære." Hvordan spiser og drikker man til Guds ære? Paulus bruger alm. daglige gøremål i sin pointe. Selv de mest almindelige aktiviteter er absolut mirakuløse. Du tager cirka treogtyve tusinde åndedrag hver dag, men hvornår takkede du sidst Gud for et af dem? Vi har en tendens til at takke Gud for ting, der gør os åndeløse. Og det er fint. Men måske skulle vi også takke ham for alle de andre åndedrag!
Livets formål er beskrevet i disse ord fra "Westminster Lille Katekismus": "Menneskets væsentligste opgave er at ære Gud og for evigt fryde sig over ham." Det kan ikke siges bedre eller mere enkelt. Vi eksisterer af en grund og en grund alene: Vi skal ære Gud og fryde os i ham for evigt. Og du er kaldet til at gøre det uanset hvilke omstændigheder, du befinder dig i - på alle måder; overalt; når som helst; uanset hvad; hvor som helst.
Bibellæseplan: Sl 106; Luk 18; Jos 21-24
... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.