UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2018-05-14Læs et Ord til Dagen i dag (2018-06-24)2018-05-16
Ordet for 2018-05-15
15. maj
Barabbas - og dig
"... 'Bort med ham! Løslad os Barabbas!'" Luk 23,18
Bibelen siger: "Da råbte hele mængden: 'Bort med ham! Løslad os Barabbas!'... Han var en mand, som var blevet fængslet for et oprør, der havde været i byen, og for drab." (Vers 18-19)
Og ligesom Barabbas fortjener vi også at dø på grund af vores synder. Forestil dig, at fire tykke fængselsmure - forstærket af frygt, ondskab og had - omgiver os. Vi er fængslet af vores fortid, vores smålige valg og vores højmodige stolthed. Vi er blevet fundet skyldige. Vi sidder på gulvet i en støvet celle og afventer det sidste øjeblik. Bødlens fodtrin giver ekko mellem murene. Hovedet mellem knæene; vi kigger ikke op, når han åbner døren; vi løfter ikke blikket, når han begynder at tale. Vi ved, hvad han vil sige: "Nu er det tid til at bøde for dine synder."
Men så hører du noget helt andet: "Du er fri til at gå. De tog Jesus i stedet for dig." Døren svinger op, og vagten råber: "Ud!" Så er vi ude i morgenens sol, lænkerne er væk, synderne tilgivet; undrende spørger vi: "Hvad skete der lige?"
Nåde! Kristus tog dine synder væk. Alle sammen. Hvor tog han dem hen?
Op på toppen af en bakke, kaldet Golgata. "... for alle har syndet og har mistet herligheden fra Gud, og ufortjent gøres de retfærdige af hans nåde ved forløsningen i Kristus Jesus." Rom 3,23-24
Jesus elsker dig og tilgiver dig, og han har en vidunderlig plan for dit liv. Så kom til ham i dag.
Bibellæseplan: Sl 134; 2.Kor 7; 1.Krøn 3-4
... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.