UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2018-05-18Læs et Ord til Dagen i dag (2018-06-24)2018-05-20
Ordet for 2018-05-19
19. maj
Hvad siger Gud til dig?
"... alt virker sammen til gode for dem, der elsker Gud ..." Rom 8,28
Forfatteren A. J. Cronin havde i næsten ti år arbejdet som læge, da han fik et mavesår, der krævede fuldstændig hvile. Han tog derfor til en gård i det skotske højland for at komme sig.
Han siger: "De første dage med fritid var behagelige nok, men snart blev Fyne Farms påtvungne lediggang ulidelig ... Jeg havde inderst inde ofte plejet en vag illusion om, at jeg måske kunne skrive. Jeg havde faktisk tænkt på temaet til en roman - den tragiske beskrivelse af en mands egoisme og bitre stolthed ...
Ovenpå, i mit kolde, rene soveværelse stod der et gammelt bord og en meget hård stol. En morgen sad jeg på denne stol med et nyt kladdehæfte åbent foran mig og blev langsomt klar over, at jeg, udover latinske recepter, aldrig havde skrevet noget som helst. Den tanke afskrækkede mig, idet jeg tog fat om min pen. Nok om det - jeg begyndte."
Selvom Cronin kæmpede for at skrive fem hundrede ord om dagen og endte med at smide sit første udkast i gårdens skraldespand, så afsluttede han Hatter's Castle. Bogen blev dramatiseret, oversat til toogtyve sprog og solgt i omkring fem millioner eksemplarer.
Verden havde mistet en læge, men fået en romanforfatter. Når Gud giver dig en drøm, vil de omstændigheder, der er nødvendige for at opfylde den, ikke altid lige passe dig.
I Josefs tilfælde involverede den forræderi og uretfærdig fængsling. Men det var det, det krævede at få ham frem til Egyptens trone. Så prøv at spørge Gud: "Hvad siger du til mig - hvad er det, du forsøger at vise mig midt i denne situation?"
Bibellæseplan: Sl 138; 2.Kor 11; 2.Sam 3-4
... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.