UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2023-06-04
4. juni
Gud kalder dig i dag 2))
"Før jeg dannede dig i moders liv, kendte jeg dig, før du kom ud af moders skød, helligede jeg dig..." Jer 1,5
Ordet 'helligede' betyder 'at være sat til side til særlig brug.' Ordet 'ordained' (KJV oversættelsen) betyder 'beordret i henhold til en plan.' Her er to ting, du skal vide: Gud spilder ikke noget, Han har skabt, og Han spilder ikke noget, Han kan bruge.
Før du blev frelst, tillod Gud nogle oplevelser, både gode og dårlige, der udrustede dig til det, Han havde i tanke. Det inkluderer, hvem dine forældre var, stedet de kom fra, stedet du blev uddannet, det antal år, du gik i skole, de jobs du havde, og den erfaring du høstede.
Det inkluderer også ting, Gud lagde ned i dig, da du blev født, selvom nogle af disse måske har set ud som om, de arbejdede imod dig, mens du voksede op. Holder du fast i idéer som en lille pitbullterrier? Det kan Gud bruge. Elsker du at pløje gennem bøger og researche? Det kan Gud bruge. Er du hurtig til at konfrontere, begejstret over at løbe direkte imod fjenden? Det kan Gud bruge. I dag føler du måske, at du er det forkerte sted, laver det forkerte, med de forkerte mennesker. Du spekulerer måske på, hvordan du får gravet dig op af hullet og vendt dit liv rundt. Og helt ærligt, så er svaret måske, at du ikke er i stand til det. Men Gud kan gøre det!
Han laver mirakler ud af fejltagelser. Så giv Ham de ting i dit liv, der ikke er så gode, de ting, du ikke er stolt af, og sig, "Herre, her er det. Jeg ville ønske, at mit liv var anderledes, men det er det ikke. Jeg ville ønske, at jeg kunne ændre det, men det kan jeg ikke." Og lad så Gud komme til.
Bibellæseplan: Ordsp 4; Joh 14; 1.Krøn 20-22

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.