UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2020-02-17
17. februar
Om at vinde livets kampe (1)
"... vi står afmægtige over for denne store hær, som kommer imod os ..." 2.Krøn 20,12
Med Guds hjælp overvandt kong Joshafat ikke blot Žn hær, men tre! Og hans sejr lærer os, hvordan vi kan vinde livets kampe.
Først skal du identificere fjenden. Mange af os har ingen anelse om, hvem den virkelige fjende er. Vi tror, det er en person, der er interesseret i at tage vores job, vores ægtefælle eller vores penge. Men mange gange er fjenden vores egen indstilling!
Det er ikke så meget, hvad der sker, der slår os ned, som det er vores egen reaktion på situationen. Før du kan vinde på et personligt plan, skal du identificere fjenden. Bemærk, hvordan Joshafat reagerede, da han hørte Òen stor hær" kom imod ham. Han blev Òbange" (Vers 2-3) Det er en ret typisk menneskelig reaktion. Vi ser et stort problem, går i panik og bliver bange for, hvad der vil ske med os. Og faktisk er frygt ikke kun dårlig, medmindre vi behandler den på den forkerte måde. Vi kan bruge den til at motivere os til at besejre problemet og komme tættere på Gud. Frygten besejrer os, når vi bliver modløse, giver op, bliver vrede og begynder at spørge: ÒHvorfor mig, herre?"
Hvis du er i en situation i dag, der fylder dig med frygt og angst, så husk - Gud svarer ikke på behovet; Han reagerer på troen.
Så styrk din tro på hans urokkelige Ord og stå fast på hans løfte: ÒFrygt ikke, for jeg er med dig, fortvivl ikke, for jeg er din Gud. Jeg styrker dig og hjælper dig, min sejrrige hånd holder dig fast." (Es 41,10)
Urokkelig tillid til Guds Ord er det, der bringer hans hjælp.
Bibellæseplan: 3.Mos 6-7; Sl 48; ApG 20

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.