UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2023-11-30
30. november
Gør det, Gud siger
"Senere kom Herrens ord til Abram i et syn..." 1 Mos 15,1
Når Gud giver dig en vision for dit liv, giver Han dig ikke alle detaljer til at begynde med. Han siger helt enkelt, "Frygt ikke, bare gør det, jeg siger; så vil jeg lede dig og give dig velstand." Hvad indebar Abrams vision? Herren sagde til Abram: "Forlad dit land og din slægt og din fars hus, og drag til det land, jeg vil vise dig. Jeg vil gøre dig til et stort folk og velsigne dig. Jeg vil gøre dit navn stort, og du skal være en velsignelse." (1 Mos 12,1-2)
Hvor gammel var Abram? "Abram var femoghalvfjerds år, da han forlod Karan." (1 Mos 12,4) Hvad forlod Abram? "Abram var meget rig på kvæg, på sølv og guld." (1 Mos 13,2) Hvordan reagerede Abram? "I tro adlød Abraham kaldet til at bryde op og drage til et sted, som han skulle få i eje, og han drog af sted uden at vide, hvor han kom hen." (Heb 11,8)
Abraham kunne ikke have fortalt os, hvor hans endemål var, eller hvordan han skulle komme derhen. Han vidste bare, at Gud havde bedt ham om at forlade den trygge havn, han var i. Det er vigtigt at forstå: Det, du er villig til at forlade, er ofte bestemmende for, hvad Gud kan betro dig.
Du siger måske, "Men jeg har brug for mere information." Det får du, når du træder ud! Med hvert skridt, du tager i tro, vil Gud vise dig endnu en detalje. Han vil informere dig om det, der 'er nødvendigt at vide.'
Siger den Gud, som sagde til Abram, "Drag til det land, jeg vil vise dig," noget lignende til dig i dag?
Du skal ikke være bange; træd bare ud i tro og adlyd Ham.
Bibellæseplan: Ordsp 1; åb 7; Est 7-8

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.