UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2024-07-14
14. juli
Føler du dig utilstrækkelig 2)
"Min nåde er dig nok, for min magt udøves i magtesløshed." 2. Kor 12,9
For det første skal du erkende din utilstrækkelighed overfor Gud. Joni Eareckson Tada siger, "Hvis du benægter din svaghed, vil du aldrig erfare Guds styrke indeni dig." Gud sagde til Paulus, "Min nåde er dig nok, for min magt udøves i magtesløshed." Alt, hvad der får dig til at være afhængig af Gud, er et plus, ikke et minus.
For det andet skal du holde op med at nedgøre dig selv. Du siger måske, "Jamen, jeg har ikke kompetencerne til at udføre opgaven." Gud kalder ikke de kvalificerede, Han kvalificerer de kaldede. Hvordan? Ved at fylde dem med sin ånd. "Jeg vil udgyde min ånd over alle mennesker. Jeres sønner og døtre skal profetere, jeres gamle skal have drømme, jeres unge skal se syner. Selv over jeres trælle og trælkvinder vil jeg udgyde min ånd i de dage. (Joel 3,1-2) Gud er ikke begrænset af alder, køn, race eller akademisk status. Det eneste, der begrænser Ham, er den begrænsning, du lægger på dig selv eller tillader andre at lægge ned over dig.
For det tredje skal du ikke 'hoppe på den.' Annoncører bruger millioner af kroner på at overbevise dig om, at du er ufuldkommen eller utilstrækkelig uden deres produkt. Du skal ikke tro på dem! Begynd at sige: "Jeg takker dig, fordi jeg er underfuldt skabt..." (Sl 139,14) For det fjerde skal du prøve at se et andet menneskes suveræne og uovertrufne præstation som en kilde til inspiration, ikke som noget skræmmende. Samtidig skal du ikke glemme dine egne unikke gaver. Ja, du har fået evner på nogle områder. "Vi har forskellige nådegaver, alt efter den nåde, vi har fået..." (Rom 12,6) Måske din gave er uopdaget, uudviklet eller ubrugt, men den ligger i dig. Sæt den fri i dag, og begynd at bruge den.
Bibellæseplan: Salme 13; Matt 13; 2.Kong 11-12

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.