UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2021-12-07
7. december
Sådan finder du din vision 4)
"En dag... så han tydeligt i et syn Guds engel, der kom ind til ham og sagde: 'Cornelius'! Ap 10,3
Når Gud ønsker at ændre statusquo, begynder han ofte med at give et menneske en vision. Det var det, der nedbrød en århundrede lang race-barriere og tillod hedningerne at høre evangeliet prædiket for første gang. Vidste du, at man kan være en kristen og have fordomme? Sagtens - du kan være en troende og forudindtaget overfor mennesker, du ikke rigtig kender eller forstår, fordi du har brugt livet på at undgå dem og på have fordomme om dem.
Jesus sagde til sine disciple: "Og dette evangelium om Riget skal prædikes i hele verden som vidnesbyrd for alle folkeslag, og så skal enden komme." (Mat 24,14) Og Peter var tilstede, da Jesus sagde dette. Men enten hørte han ikke efter, eller også kunne han ikke lide det, han hørte.
Dengang var skellet mellem jøder og hedninge lige så stort som splittelsen mellem sorte og hvide i Amerika før Borgerrettighedsbevægelsen. Gud bad Peter om at gå hen til Cornelius, en hedning, og prædike evangeliet; et menneske, Peter regnede for 'uren.' Fordomme er frugten af at have et lukket sind. Det er noget, der kalder på en ærlig ransagning. Det er stolthed, der skal ydmyge sig.
Hvordan forvandlede Gud så Peters hjerte? Det krævede ikke bare een, men to visioner! Gud gav Cornelius en vision, hvori han fortalte ham, at han skulle invitere en jødisk prædikant, ved navn Peter, ind i sit hjem for at prædike evangeliet. På samme tidspunkt gav Han Peter en vision, hvori Han sagde til ham: "Hvis Jeg accepterer nogen, skal du ikke vise dem bort!" Sandheden er, at når Gud ønsker at ændre tingene, starter Han processen med at give et menneske en vision - og dette menneske kunne være dig!
Bibellæseplan: Ordsp 8; åb 14; Neh 8-9

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.