UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2018-12-10
10. december
Gør det ikke "på egen hånd"
"Ikke ved magt, og ikke ved styrke, men ved min ånd ..." Zak 4,6
Zerubbabel blev kaldet til at genopbygge templet. Det var et stort forehavende, så Gud sagde til ham: "Ikke ved magt, og ikke ved styrke, men ved min ånd, siger Hærskarers Herre! Hvad er vel du, store bjerg? Du skal blive til slette foran Zerubbabel ..." (Vers 6-7)
Der er visse ting, du skal holde dig klart, når Gud kalder dig til en opgave:
Du behøver ikke at være alene. Når Gud bruger dig, er det almindeligt, at andre antager, at du er stærk og ikke mangler noget. De indser ikke, at du bare er et almindeligt menneske, som til tider er halvdød af skræk, eller at du er mere forbløffet over din succes, end de er. Og når ingen står op for dig eller hjælper dig bliver du skuffet og sårbar.
Du har brug for Guds hjælp Ð ellers får du problemer. Det erfarede Samson: "Han vågnede og tænkte: ÕJeg skal nok slippe fra det og ryste mig fri ligesom de andre gange.Õ Han vidste nemlig ikke, at Herren havde forladt ham. Men filistrene greb ham og stak øjnene ud på ham og førte ham ned til Gaza, hvor de lagde ham i lænker, og i fængslet blev han sat til at dreje kværnen." Dom 16,20-21 Gud trådte tilbage og lod Samson mærke, at det var Herren, som handlede og ikke ham selv. Du må leve med følelsen af at være afhængig af Gud.
Det er Guds kraft Ð ikke din som gør udfaldet. Hvis du venter på, at Gud skal udruste dig på en særlig måde, før du begiver dig i kamp, opnår du ikke sejr. "... min magt udøves i magtesløshed ..." 2.Kor 12,9 Du kan vide, at du virkelig er salvet, når Gud bruger "standardudstyr" som dig til at udfører overnaturlige præstationer. Og det sker kun, når du siger: "Herre, jeg kan ikke se, hvordan du skulle kunne gøre dette gennem mig, men jeg stoler på dig." Så er det, han bliver involveret!
Bibellæseplan: Ordsp 11; Åb 17; Mal 1-2

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.