UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2019-08-19
Mandag 19. august
Om at løse problemer (5)
"Menneskets hjerte udtænker dets vej, men Herren styrer dets skridt."
For det femte skal du ikke bare se problemet, men se efter muligheden i det. Da præsident John F. Kennedy blev spurgt, hvordan han blev en krigshelt, smilede han og spøgte: "Det var nemt. Nogen sank mit skib!"
Selv om det er rigtigt, at visse mennesker har en vision og forfølger den, er det ofte modgang, der baner vej for succes. Det var tilfældet for en mand, hvis forretning gik rigtig skidt: "Jeg betalte en betjent 50 kr. om dagen for at udsætte en retssag på min lille fabrik. Så kom ÕgasmandenÕ, og fordi jeg ikke kunne betale hans regning, slukkede han straks for min gas. Jeg var midt i nogle meget vigtige eksperimenter og havde brug for gaslyset i mit mørke arbejdslokale. Det gjorde mig så sur, at jeg begyndte at læse om teknikken og økonomien bag gasforsyning og besluttede mig for at undersøge, om man kunne få elektricitet til at erstatte gas - så kunne de gasfolk få en lang næse.Ò Den mand var Thomas Edison, grundlæggeren af General Electric.
Problemer er et start-signal til vores kreativitet. Hvis du vælger at vågne og stå op, kan problemer føre dig til at bruge dine guddommelige evner, finde dine ressourcer og komme fremad. Sandheden er, at uden visse problemer ville vi ende det forkerte sted, med de forkerte mennesker - og lave det forkerte.
"Menneskets hjerte udtænker dets vej, men Herren styrer dets skridt." Ud af smerte kan der opstå et formål, og ødelæggelsen kan vise en vej frem. Så tal med Gud om dit problem; lad ham vise dig potentialet i det - og på det, han har i tankerne for dig.
Bibellæseplan : Gal 4-6; Matt 19:1-14; Sl 119:113-120; Ordsp 18:10-12

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.