UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2020-10-20
20. oktober
Elsk det, du laver
"Hvad I end gør, gør det af hjertet - for Herren og ikke for mennesker." Kol 3,23
Du vil være klar over, at dit job er 'dit kald', når du laver det, du elsker, og elsker det, du laver.
Filantrop og industrialist Andrew Carnegie sagde: "Den gennemsnitlige person lægger kun 25 % af sin energi og evne i sit arbejde. Verden tager hatten af for dem, der lægger over 50 % ind i det, og står på hovedet for de få og sjældne sjæle, der hengiver sig med 100%."
Thomas Edison elskede at arbejde. I de sidste år af hans liv etablerede han 'Menlo Park', verdens første fabrik til intet andet end opfindelser. Det var en forløber for de private forskningslaboratorier, som nu drives af så mange store virksomheder. På Menlo Park lovede Edison at vise en mindre opfindelse hver tiende dag og en stor hver sjette måned." På et tidspunkt arbejdede han på 47 ting på en gang. Andre opfindere har måske været rigere, men ingen opfinder har nogensinde været mere entusiastisk eller succesrig.
Når du tror på, at det, du laver, gør en forskel, får du en anden følelse af, hvad du laver. Når du føler, at dit job er noget værd i Guds øjne, er du ikke længere sårbar overfor kritikerne eller afhængig af rygklapperne. Paulus sagde: "Men jeg tillægger ikke mit liv nogen betydning, når bare jeg må fuldføre mit løb og den tjeneste, jeg har fået fra Herren Jesus: At vidne om evangeliet om Guds nåde." (ApG. 20,24)
En af de sidste bønner Jesus bad var: "Jeg har herliggjort dig på jorden ved at fuldføre den gerning, du har givet mig at gøre." (Joh 17,4) Hvis du oprigtigt glæder dig over at være Gud til behag, skal du gøre den bøn til din bøn.
Bibellæseplan: Sl 111; 1. Pet 5; Es 27-28

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.