UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2021-10-27
27. oktober
Røde lys og grønne lys 2)
"Jeg vil lære og undervise dig om den vej, du skal gå ..." Sl 32,8
Vincents passion for at tjene førte ham til de belgiske kulminer, hvor han prædikede for minearbejderne, gav mad til de sultne, og fik en engang til folks hjerter. Hans kirke var fyldt helt op med den type mennesker, der er ivrige efter at høre om Jesus. Men hans overordnede var ikke begejstrede, for Vincent gik i genbrugstøj, boede i et skur, og gav sin løn til folket. "Du ser værre ud, end de mennesker du underviser." Sagde de. "Ville Jesus ikke har gjort det samme?" Spurgte Vincent. Hans overordnede var ikke enige, og han blev opsagt fra tjenesten. Han var såret og vred. Hans eneste ønske havde været at plante en kirke, der ophøjede Gud, så hvorfor havde Gud ikke lade dette ske? Så en dag så han en gammel minearbejder kæmpe med en bunke kul. Berørt af situationen begyndte han at tegne den bøjede krop. Og selvom han ikke selv var klar over det på dette tidspunkt, fandt han her sit sande kald.
Den unge prædikant, der blev forkastet af sit kirkesamfund, endte med at blive en kunstner, verden ville huske meget længe - Vincent van Gogh.
David sagde: "Jeg havde besluttet at bygge et hus ... Men Gud sagde til mig: Du skal ikke bygge et hus for mit navn ... Det er din søn Salomo, der skal bygge mit hus." (1. Krøn 28, 1-2,6)
Når Gud giver dig et rødt lys, så lyt efter. Og når Han overskriver dine planer for at føre sine egne igennem, så sig, "Amen!"
F.B. Meyer skrev: Har du vanskeligheder omkring vejen, du skal gå? Gå til Gud ... modtag ledelse fra lyset i hans smil, eller af hans nægtende sky ... Vent i stilhed og forventning, skønt alle omkring dig insisterer på øjeblikkelig beslutning og handling - og Guds vilje vil træde tydeligt frem.
Bibellæseplan: Sl 118; 1. Joh 4; Es 41-42

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.