UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2024-05-26
26. maj
Slå ikke igen
"Tag ikke retten i egen hånd, mine kære, men giv plads for Guds vrede..." Rom12,19
Biblen siger, "Vær gode mod hinanden, vær barmhjertige og tilgiv hinanden, ligesom Gud har tilgivet jer i Kristus." (Ef 4,32) Du siger måske, "Men det, de gjorde imod mig, var ikke i orden, det var uvenligt og ufortjent." Præcis - og Gud har det helt på samme måde med nogle af de ting, du har gjort!
Ethvert forsøg på at hævne en forseelse, er en overtrædelse af Guds Ord. Det inkluderer at tale dårligt om dem, straffe dem med tavshed, komme med sarkastiske bemærkninger, nægte at hjælpe dem og ty til fysisk vold eller verbale angreb. Hvis du er blevet såret af en på dit job, inkluderer det at tage noget med hjem, der ikke tilhører dig, at have strengere regler for den, der har såret dig, end der er for andre ansatte og at gøre dig langsom med vilje, bare for at frustrere dem. Hvis du er blevet såret af din ægtefælle, inkluderer det surmuleri, at få dem til at gå på æggeskaller og at tilbageholde kærlighed og kærtegn.
Paulus skriver: "Velsign dem, der forfølger jer, velsign, og forband ikke... Gengæld ingen ondt med ondt; tænk på, hvad der er rigtigt over for alle mennesker. Hold fred med alle mennesker, om det er muligt, så vidt det står til jer. Tag ikke retten i egen hånd, mine kære, men giv plads for Guds vrede, for som der står skrevet: ’Hævnen tilhører mig, jeg vil gengælde, siger Herren." (Rom 12, 14, 17-19) Det vil ikke tilfredsstille dig at gengælde ondt med ondt. Og har du overvejet, at det menneske, der sårede dig, faktisk kan have ændret sig? Hvad hvis Gud blev ved at holde dine fejltagelser og overtrædelser op foran dig? Gengæld ødelægger bare din sjælefred, fordi du godt ved, at Gud ikke er tilfreds.
I dag skal du bede: "Far, jeg slipper enhver lyst til at gøre gengæld. Jeg ønsker at vandre i din fred, udrække din nåde og at give dig plads til at gengælde den uret, der begås imod mig. Amen." (Sådan må det være)! Bibellæseplan: Salme 145; Joh 5; 2.Sam 17-18

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.