UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2018-11-15
15. november
Den vindende attitude
"Du væbner mig med styrke til krig ..." Sl 18,40
Vi kæmper alle en eller anden form for kamp, men det er ikke os alle, der vinder. Dem der vinder er vidt forskellige, men de har alle Žn bestemt ting tilfælles: En tro, som nægter at give op!
Ingen havde flere kampe i livet end David, og han forstod, hvor vigtigt det er at bevare det rette perspektiv. Han sagde: "Du væbner mig med styrke til krig." Den nåde, du får fra Gud, vil altid være afpasset til de udfordringer, du møder. Altid!
Vidste du, at Lord Nelson, Englands berømte søhelt, led af søsyge hele sit liv? Alligevel sænkede han Napoleons flåde, og nægtede at lade sine personlige kampe stå i vejen for sin skæbne. Han ikke alene lærte at leve med sin svaghed - han sejrede over den hver dag.
Vi har alle vores kampområder. Selv om vi ikke får en medalje for at vinde, er der intet, der kan ødelægge den tilfredsstillelse, det er at vide, at man ikke gav op, eller fratage Žn glæden over at have vundet i Guds styrke. Hvis styrke? Guds! "Du væbner mig med styrke til krig."
Følgende beretning fortælles om en lille dreng, der mistede sin højre hånd ved en ulykke. Da lægen spurgte ind til hans handikap, svarede drengen: "Jeg er ikke handikappet, jeg mangler bare den højre hånd!" Senere fandt lægen ud af, at drengen var blevet den mest scorende spiller på gymnasiets basketball-hold. Hans livsfilosofi var denne: "Det, der tæller, er ikke det, du har mistet, men det, du stadig har tilbage!" Det er en vindende attitude, og med Guds hjælp kan du også udvikle den i dig selv.
Bibellæseplan: SL 136; Joh 13; Klages 4-5

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.