UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2020-05-27
27. maj
Du har brug for en vision
"Dengang talte du i et syn ..." Sl 89,20
Salmedigteren siger: "Dengang talte du i et syn til din trofaste; du sagde: Jeg har givet magten til en helt, jeg har ophøjet en udvalgt kriger af folket. Jeg har fundet min tjener David, jeg har salvet ham med min hellige olie. Min hånd støtter ham, ja, min arm giver ham styrke." (V 20-22)
Stor vision går altid foran en stor præstation. Og Gud giver store visioner - så bed ham om en. Visioner og drømme føder målet; det antænder og opflammer ilden indeni og fører dig fremad på trods af odds og forhindringer. For at få et greb om ordet 'vision' må du forstå følgende:
Vision kommer fra Gud. Han ved, hvad du er i stand til, og hvad Han har givet dig som gave. Ser du ud over dig selv, endda ud over din egen levetid, når du søger din vision? Hvis ikke, så overser du måske dit gudgivne potentiale og hans bedste for dig. Hvis du stadig ikke har en vision efter at have bedt Gud om én, kan du overveje at samarbejde med nogen, hvis vision giver genklang i dig.
Vision trækker på din historie. Vision er ikke en mystisk kvalitet, der opstår ud af et vakuum. Den vokser ud af dine tidligere erfaringer og historien om de mennesker, der er omkring dig.
Vision opfylder andre menneskers behov. En gudgiven vision går langt ud over, hvad én person kan udrette. Det inkluderer og velsigner andre. Hvis din vision ikke gør det, er den sandsynligvis for lille.
Vision tiltrækker ressourcer. Som en magnet tiltrækker den, udfordrer og forener den mennesker. Den drager også finanser og andre ressourcer. Jo større din vision er, jo mere trosfyldte mennesker vil den tiltrække. Og jo mere udfordrende visionen er, desto hårdere vil deltagerne kæmpe for at opnå den.
Bibellæseplan: Sl 146; Joh 6; 2.Sam 19-20

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.