UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2024-03-03
3. marts
Hvad skal vi lave i himlen?
"Og jeg så en ny himmel og en ny jord." åb 21,1
Måske er en af grundene til, at mange af os ikke er så begejstrede for himlen, som vi burde være, at man har fortalt os, at vi skal stå og spille harpe, synge sange og tilbede Gud i al evighed. Prøv at tænke lidt over det. Når vi synger og beder til en tilfældig søndagsgudstjeneste, og det varer længere end 15 minutter, begynder mange at kede sig. Så når vi hører, at vi skal gøre dette nonstop, 24 timer i døgnet, for evigt i himlen, så forstår man, hvorfor vi ikke kan rumme det eller begejstres over det. Men der er flere måder at tilbede Gud på.
Astronomer skønner, at der findes hundreder af milliarder galakser. Det er mere end 10 galakser pr. levende menneske i dag! Du kommer altså ikke til at løbe tør for ting at lave i himlen, og det vil absolut ikke blive kedeligt. Det har taget milliarder af mennesker tusindvis af år at udforske n enkelt, lillebitte planet, og vi har kun lige skrabet overfladen. At udforske den nye himmel og den nye jord vil holde os tryllebundet for evigt. Og vores kærlighed til Gud vil vokse sig uendeligt meget større som et resultat heraf.
Vi vil altså aldrig holde op med at tilbede Ham. Jesus sagde til kvinden ved brønden, at Gud søger dem, der " tilbeder Faderen i ånd og sandhed." (Joh 4,23) Hvis du tilbeder i uvidenhed, er tilbedelsen tom. Gud ønsker ikke bare, at du skal tilbede Ham. Han vil, at du skal vide, hvem du tilbeder, og hvorfor du tilbeder Ham. Tilbedelse er tosidet, "i ånd og sandhed." Så det at lære sandheden om Gud at kende, vil holde dig travlt optaget, begejstret, tilfredsstillet og fyldt op i al evighed.
Bibellæseplan: Salme 62; Mark 6; 4.Mos 78

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.