UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2019-03-24
24. marts
Du er noget særligt
"Jeg takker dig, fordi jeg er underfuldt skabt ..." Sl 139,14
Sarah Hupp skriver: "Vidste du, at du startede som en enkelt celle, og at der i den celle var nok DNA til at rumme det, der svarer til 1.000 bind med kodede arbejdstegninger? Eller at DNA'et i den ene celle bestemte farven på dit hår og dine øjne, din næses form og størrelsen på ‌‌din ringfinger? Vidste du, at ingen andre har dine fingeraftryk ... de samme strålende øjne ... det samme grin ... eller ser på tingene på samme måde, som du gør?
Du er en original, og det blev du ikke ved et tilfælde. Gud designede dit DNA. Han skabte dig, som han ønskede, at du skulle være. Han gav dig din stemme, dit smil, dine fregner, dit krøllede hår, alle de ting, der gør dig til den, du er. Og fordi Gud skabte dig, er du speciel for ham og for alle andre. Faktisk ville verden ikke være fuldendt uden dig."
Det er ikke så underligt, at salmisten sagde: "Jeg takker dig, fordi jeg er underfuldt skabt, underfulde er dine gerninger, jeg ved det fuldt ud!" Måske tænker du: "Ja, men du kender ikke de begrænsninger, jeg lever med. Når det drejer sig om mit selvbillede, så kæmper jeg hver dag for at leve op til det, jeg føler, der forventes af mig."
Pastor Jim Penner siger: "Jeg har talt med og bedt for mange, der kæmper med fysiske problemer ... sygdom, diabetes, kræft, kamp mod vægten, muskulære - og autoimmune sygdomme. De begrænsninger, som den menneskelige familie dagligt kæmper med, er uendelige. Men brevet til Efeserne 2,10 siger stadig: "For hans værk er vi, skabt i Kristus Jesus ..."
Gud vidste præcis, hvad han gjorde, da han skabte dig. Der er kun én af dig i hele verden - og det gør dig speciel."
Bibellæseplan: Sl 83; Rom 11; 5.Mos 13-14

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.