UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2018-06-23Læs et Ord til Dagen i dag (2018-06-24)2018-06-25
Ordet for 2018-06-24
24. juni
Din personlige forsørger
"Du dækker bord for mig ..." Sl 23,5
Da Salmisten sagde: "... Herren er min hyrde ..." bekræftede han, at han havde en meget personlig relation til Gud; en helt unik relation. Gud har givet hver eneste en af os en helt særlig personlighed, særlige evner, et særligt formål og kald. Han ønsker at have et forhold til dig, som ikke ligner nogen relation, han har til andre. Guds samspil med dig er lige så enestående som dine fingeraftryk. Derfor er det vigtigt, at du lærer at lytte til Guds stemme og forstå, når han taler specifikt til dig.
Salmisten siger videre: "Du dækker bord for mig." Tænk over det på denne måde. Hvis du venter på at få et bord på en restaurant, og dit navn står på ventelisten, sker det somme tider, at servitricen udleverer en bipper. Så vil bipperen lyse eller vibrere, når det er din tur til at gå til bords. I mellemtiden kan du være helt forvisset om, at personalet forbereder et bord til dig, og at du vil få tegn fra bipperen, hvis du venter tålmodigt. Kan du se billedet?
Mens du læser Guds ord og bruger tid i bøn til Gud, vil noget begynde at vibrer og lyse op i din ånd. Det er Guds 'bipper', som fører og vejleder dig, og som forbereder omstændighederne til dig. Paulus skriver: "Min Gud vil fuldt ud give jer alt, hvad I har brug for, af sin rigdom på herlighed i Kristus Jesus." (Fil 4,19) Hvor mange af dine personlige behov vil Gud imødekomme? Dem alle!
Så hold op med at bekymre dig så meget og stol i stedet for på ham.
Bibellæseplan: Ordsp 24; Fil 1; 1.Kong 11-12

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.