UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2024-04-24
24. april
Gør en forskel
"Så lad os da... frigøre os for enhver byrde... og holde ud i det løb, der ligger foran os, idet vi ser hen til Jesus..." Heb 12,1-2
De mænd og kvinder, der satte det største aftryk i verden, var dem, der var fuldstændig fokuserede og overgivne til deres vision.
John Wesley, grundlæggeren af Metodistkirken, sagde engang: "Hvis jeg havde 300 mænd, der ikke frygtede andet end Gud, ikke hadede andet end synd og var besluttet på at sætte alt ind på at kende Jesus Kristus som den korsfæstede, ville jeg sætte verden i brand." Jonathan Edwards, hvis tjeneste antændte Den store Vækkelse i USA, gjorde dette til sit livs motto: "1. løfte: Jeg vil leve for Gud. 2. løfte: Hvis ingen andre gør, gør jeg." C.T. Studd, en af Englands største atleter, rystede verden, da han opgav sin berømmelse og rigdom for at blive missionær i Kina. "Hvis Jesus Kristus er Gud og døde for mig, så er der intet offer, jeg kan give til Ham, der er for stort." Forklarede han. Missionæren, Jim Elliot, der døde som martyr i Sydamerika, sagde, "Ham, der giver det, han ikke kan beholde, for at vinde det, han ikke kan miste igen, er ingen tåbe."
Den dag, du blev født, havde Gud en bane til dig, du skulle løbe. Men for at vinde, skal du gøre dig fri af: 1) Alt, hvad der trækker dig ned. 2) Alt, hvad der får dig til at snuble. "Så lad da også os... frigøre os for enhver byrde og for synden, som så let omklamrer os, og holde ud i det løb, der ligger foran os, idet vi ser hen til Jesus, troens banebryder og fuldender, som for den glædes skyld, der ventede ham, udholdt korset..." (v 1-2)
Bibellæseplan: Salme 114; 1.Kor 2; Dom 15–16

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.