UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2021-01-18
18. januar
Vær vedholdende, og du vinder
"Gud Herren er min hjælper, derfor blev jeg ikke til spot og spe; derfor gjorde jeg mit ansigt hårdt som flint, jeg ved, at jeg ikke bliver til skamme." Es 50,7
Præmievinderen James Corbett blev engang spurgt: “Hvad er det vigtigste for en mand at gøre for at blive mester?" Han svarede: “At kæmpe en runde mere." Succesrige mennesker har forskellige talenter, men de har alle disse egenskaber: Udholdenhed, vedholdenhed, fremdrift og evnen til at fortsætte.
Thomas Gray skrev 75 udkast til Elegy Written in a Country Churchyard, før han var tilfreds med sit poetiske mesterværk. S.N. Behrman, den amerikanske dramatiker, skrev teaterstykker i 11 år, før han solgte et eneste. Somerset Maugham tjente kun 500 dollars i sine første 10 år som forfatter. Mens Enrico Caruso arbejdede på fuld tid på en fabrik, studerede han stemmens brug i 12 år, før han blev en succesrig sanger. George Gershwin komponerede næsten 100 melodier, før han solgte sin første - for 5 dollars.
Der er en vigtig lektie for dig i hver af disse historier: Hvis din drøm ikke går i opfyldelse med det samme, skal du ikke blive modløs. Fortsæt med at dygtiggøre dig inden for dit område og med at udvikle dit talent. Studér og lær. Lær og voks af erfaringerne. Bliv ved med at arbejde. Sejren går til den mand eller kvinde, der er villig til at 'kæmpe en runde mere'. Hvis du giver op, kan Gud ikke gøre mere for dig. Men når du holder ud, vil han hjælpe dig.
Bemærk, hvad hans Ord siger: "Gud Herren er min hjælper, derfor blev jeg ikke til spot og spe; derfor gjorde jeg mit ansigt hårdt som flint, jeg ved, at jeg ikke bliver til skamme." Hvornår lover Gud at hjælpe dig? Når du gør dit ansigt hårdt som en flint.
Bibellæseplan: Sl 18; Matt 18; 1. Mos 35-36

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.