UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE GrÝnlandsk GL Gave Gave til UCB

2018-07-16Læs et Ord til Dagen i dag (2018-07-17)2018-07-18
Ordet for 2018-07-17
17. juli
Hvor megen tid har du?
"... for dig er min livstid som intet ..." Sl 39,6
Efter at have undersøgt sin patient sagde lægen til ham: ”Jeg har en dårlig besked til dig – og en rigtig slem én.” Patienten spurgte chokeret: ”Hvad er den dårlige besked?” Lægen svarede: ”Du har 24 timer tilbage at leve i.” Patienten svarede: ”Det kan vel ikke blive meget værre – men hvad er så den rigtig slemme besked?” Lægen svarede: ”Den rigtig slemme er, at jeg skulle have ringet til dig i går.”
Ærlig talt, Bibelen siger: ”Vore leveår kan være halvfjerds, eller firs, hvis kræfterne slår til ... hastigt går det, så flyver vi bort.” Sl 90,10 En mand lever gennemsnitligt til midt i 70-erne, og kvinder til midt i 80-erne, så hvis du er en mand, kan du tage din alder og trække den fra 75. Og hvis du er en kvinde, kan du tage din alder og trække den fra 85.
Uanset hvor mange år du har tilbage, kan du gange dem med 365, og dermed ved du, hvor mange ’dage’ du har tilbage. Men du behøver ikke stoppe der. Tag nogle ark papir og skær dem op i små firkanter. Sæt tal på hver af dem, og læg dem derefter i en æske. På den måde vil du vide ”... hvor mange dage der er tilmålt [dig]...” Sl 39,4 Tag så hver morgen en papirlap op af æsken, krøl den sammen, og kast den i papirkurven. Denne lille øvelse vil minde dig om, at dine dages antal bliver mindre og mindre, og om at tiden er ved at løbe ud. Hvad end du planlægger for dig selv, din familie eller venner og for Guds Rige, har du nu et mere presserende behov for at få det gjort.
Digteren Charles Thomas Studd skrev: ”Bare ét liv, det vil hurtigt være forbi; det er kun dét, du har gjort for Kristus, der har evighedsværdi.”
Bibellæseplan: Sl 16; Matt 16; Am 1-2

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.